fbpx

Werkwijze

Het traject om een website te laten maken is vaak natuurlijk maatwerk, maar er zijn een aantal fases die altijd wel aan de orde komen. Stap voor stap is dit wat u van WR-design kunt verwachten!

 

Stap 1: orientatie

in een oriënterend gesprek op afstand via Skype of telefoon bekijken we samen wat uw behoeften zijn en hoe WR-design uw organisatie kan helpen om deze te vervullen. Wat wilt u bereiken, wie is de doelgroep en wat wilt u communiceren. Tevens bespreken we de functionaliteiten (in het geval van een website) en uiteraard de vormgeving.

Stap 2: ontwerp

Na het oriëntatiegesprek start de ontwerpfase. In deze fase krijgt u ontwerpvoorstellen en bespreken we welke ontwerpen u aanspreken en welke aanpassingen eventueel nodig zijn. Deze eerste opzet bestaat uit een eerste werkend voorbeeld van de website.

Stap 3: ontwikkeling

Nadat er een bevredigend ontwerp op tafel ligt, is het tijd om deze te gaan realiseren. Het eindproduct begint vorm te krijgen. Tijdens deze fase krijgt u geregeld een update over de stand van zaken en kunt u feedback geven op de website of het ontwerp.

Stap 4: oplevering

Tenslotte wordt het eindproduct opgeleverd en gaat de website live! U ontvangt een persoonlijke instructievideo over hoe u de nieuwe website via het CMS WordPress kunt gaan vullen en bijhouden met inhoud. Het voordeel van een video is dat deze op elk gewenst moment is te pauzeren en terugkijken wanneer u aan de slag gaat met de website.