fbpx

Werkwijze

Het traject om een website te laten maken is vaak natuurlijk maatwerk, maar er zijn een aantal fases die altijd wel aan de orde komen. Stap voor stap is dit wat u van WR-design kunt verwachten!

 

Stap 1: orientatie

in een oriënterend gesprek op afstand via Skype of telefoon bekijken we samen wat uw behoeften zijn en hoe WR-design jouw organisatie kan helpen om deze te vervullen. Wat wil je bereiken, wie is je doelgroep en wat wil je communiceren. Tevens bespreken we de functionaliteiten (in het geval van een website) en uiteraard de vormgeving.

Stap 2: ontwerp

Na het oriëntatiegesprek start de ontwerpfase. In deze fase krijg je ontwerpvoorstellen en bespreken we welke ontwerpen jou aanspreken en welke aanpassingen eventueel nodig zijn. Deze eerste opzet bestaat uit een eerste werkend voorbeeld van de website.

Stap 3: ontwikkeling

Nadat er een bevredigend ontwerp op tafel ligt, is het tijd om deze te gaan realiseren. Het eindproduct begint vorm te krijgen. Tijdens deze fase krijg je geregeld een update over de stand van zaken en kan je feedback geven op de website of het ontwerp.

Stap 4: oplevering

Tenslotte wordt het eindproduct opgeleverd en gaat de website live! Je ontvang een persoonlijke instructievideo over hoe je jouw nieuwe website via het CMS WordPress kunt gaan vullen en bijhouden met inhoud. Het voordeel van een video is dat je deze op elk gewenst moment kunt pauzeren en terugkijken wanneer je aan de slag gaat met de website.