fbpx

Over WR

WR-design is gevestigd in Wijchen, regio Nijmegen. Ik ben een frontend designer met passie voor alles wat met webdesign en vormgeving te maken heeft. Verder heb ik de HBO studie commerciële economie afgerond en kan dus met u meedenken op het gebied van klantgerichtheid en klantvriendelijkheid met betrekking tot de opzet van uw website, ontwerp en drukwerk.

Ik ontwerp en ontwikkel websites, verzorg online en offline vormgeving en creëer logo’s & huisstijlen. Mijn websites zijn altijd voorzien van het zeer gebruiksvriendelijke en complete content management systeem WordPress. Zo kunt u zelf de controle houden over de inhoud van uw site. Verder zijn alle websites geoptimaliseerd voor zoekmachines om verkeer naar uw website te leiden.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen, neem dan gerust contact met mij op.

portret2