fbpx

Diensten

Webdesign | Grafisch ontwerp

Een website op maat, SEO vriendelijk, Responsive

Webdesign.

WR-design maakt websites die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid, zoekmachines en gebruiksgemak door gebruik te maken van het Content Management Systeem (CMS) WordPress. Een CMS maakt het voor u als eindgebruiker mogelijk om de inhoud van uw eigen website te beheren. Uiteraard zijn alle websites ook responsive, zodat ze op iedere schermgrootte en apparaat correct weergegeven worden. Na oplevering van de website kunt u ook het onderhoud & hosting aan WR-design over laten.

Responsive webdesign, correcte weergave op alle schermen

Webshops.

Een volledig functionerende webshop gericht op conversies? Woocommerce is een van de meeste gebruikte webshop systemen ter wereld en is aangedreven door WordPress. Zo kunt u simpel uw producten beheren, catogerieën en product variaties toevoegen en prijzen aanpassen. Uiteraard voorzien van alle betaalgemakken voor de klant, zoals iDeal, Paypal en creditcard integraties. Geschikt voor startende webshops maar ook voor de meer veeleisende e-commerce ondernemers. 

WordPress met Woocommerce, uw professionele webshop

Huisstijl.

Ook voor het ontwerpen van een logo en complete huisstijlen kunt u bij WR-design terecht. Uw huisstijl is erg bepalend voor uw organisatie en dient met zorgvuldigheid tot stand te komen, het gaat tenslotte om uw imago. Alle toepassingen van uw nieuwe huisstijl behoren tot de mogelijkheden zoals een logo, briefpapier, visitekaartjes, enveloppen maar ook social media banners bijvoorbeeld voor op Facebook en LinkdIn.

Uw eigen huisstijl en drukwerk, uw eigen identiteit

Drukwerk.

Wilt u een brochure laten maken? Een poster of flyer laten ontwikkelen? Soms is het gewoon prettig om iets tastbaars aan uw doelgroep te kunnen geven. Neem contact op dan bespreken we samen de mogelijkheden!